COCO Sport ry - voimistelun huippuseura Turusta!

Seuramme tarjoaa tavoitteellista valmennusta joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Upea kisamenestys sekä aktiivinen toiminta ovat tehneet seuran kansallisella ja kansainvälisellä tasolla tunnetuksi. COCO Sportin huippuvalmentajat ja vahvat aktiivitoimijat tekevät määrätietoista ja suunnitelmallista työtä huippu-urheilun parissa. COCO Sportissa keskitytään myös jatkossa ammattimaiseen valmennukseen ja ammattitaidon lisäämiseen.

COCO Sport offers goal-oriented training in Aesthetics Group Gymnastics and in Rhythmic Gymnastics. Success and frequent activities have made COCO Sport known both at the national as well as at the international level. The top coaches and strong active doers at COCO Sport work purposefully and systematically for the sports in question. COCO Sport focuses on professional coaching, and also increasing further professional skills of the persons involved.

 

Tutustuminen Coco Sportin valmennukseen (rytminen voimistelu tai joukkuevoimistelu). Keskiviikkona 2.5. alle 8-vuotiaat klo 18:15-19:00 ja kaikki yli 8-vuotiaat klo 19:00-20:30. Paikkana Juhana Herttuan koulu. Tervetuloa!

 

 

Coco Sport rekrytoi uusia valmentajia sekä joukkuevoimistelun että rytmisen voimistelun puolelle!

Jos olet kiinnostunut valmentamisesta, osaat ottaa vastuuta ja haluat tulla mukaan dynaamiseen seuraan yhdeksi osaajaksi, ota yhteyttä Katri Nirhamoon (katri.nirhamo@turku.fi). Seurassa on eri vaihtoehtoja erilaisille valmentajille ja koulutamme aktiivisesti vakituisia seuratoimijoitamme.

 

 

Minetit Junior Suomen edustajaksi World Cup- ja Challenge Cup -osakilpailuihin!

Joukkuevoimistelun junior-ja seniorsarjan ohjelmat esitettiin tuomarinäytössä lauantaina Kisakalliossa. Minetit Junior oli sarjansa ensimmäinen! Hienoa! Onnittelut Antton Laineelle, valmentajille ja voimistelijoille!

Henkilön COCO Sport ry kuva.

 

Taaperojumppa alkaa tammikuussa!

 

Coco Sportin Taaperojumppa on lapsen ja aikuiskaverin iloinen liikuntaseikkailu. Jumppa on tarkoitettu 1-3 -vuotiaille lapsille. Ryhmää vetää kokenut ohjaaja, fysioterapeutti Milsa Bäckman

Tule rohkeasti mukaan tutustumaan Puolalan koululle (Kauppiaskatu 14) sunnuntaisin klo 17-18.

Ilmaisen tutustumiskäynnin jälkeen kevätkauden maksu on 60€.

 

Royal Kids & Coco Kids etsii uusia voimistelijoita

Coco Sportin ihanat pikkujumpparit etsivät ryhmäänsä lisää voimistelukavereita! Harjoitukset pidetään tiistaisin klo 17.30-18.30 Aurajoen koululla.

Lisäksi ryhmän voimistelijoilla on mahdollisuus osallistua baletinohjaaja Kaisa Koulu Prinsessabalettiin torstaisin klo 17.15-18.00.

Kausimaksu on 1x viikossa käyville 100€ ja 2x viikossa käyville 180€. Kausimaksu maksetaan keväällä ja syksyllä. Lisäksi vuosittain maksetaan 10€ jäsenmaksu.

Tiedustelut lapsellesi sopivasta valmennuksesta tai harrastamisesta voit tehdä

valmennuksen ja kilpailutyöryhmän puheenjohtajalle / akatemiavalmentajalle

Katri Nirhamolle tai päävalmentaja Minttu Ranne-Lehtiselle.

      Katri Nirhamo p. 040 524 4554

      Minttu Ranne-Lehtinen p. 050 325 3202 tai

      minttu.ranne.cocosport@gmail.com