Tervetuloa COCO Sportin sivuille!

Seura tarjoaa tavoitteellista valmennusta joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Menestys ja aktiivinen toiminta ovat tehneet seuran kansallisella ja kansainvälisellä tasolla tunnetuksi. COCO Sportin huippuvalmentajat ja vahvat aktiivitoimijat tekevät määrätietoista ja suunnitelmallista työtä huippu-urheilun parissa. Seurassa keskitytään ammattimaiseen valmennukseen ja ammattitaidon lisäämiseen.

COCO Sport offers goal-oriented training in Aesthetics Group Gymnastics and in Rhythmic Gymnastics. Success and frequent activities have made COCO Sport known both at the national as well as at the international level. The top coaches and strong active doers at COCO Sport work purposefully and systematically for the sports in question. COCO Sport focuses on professional coaching, and also increasing further professional skills of the persons involved.

Minetit Elitelle EM -pronssia

Juniorisarjassa käytiin hyvin tiukka kilpailu. Minetit Elite sai kuitenkin viikonlopun päätteeksi EM-pronssia pistein 36,75. Yhteisjoukkueessa on tyttöjä kolmesta seurasta Tampereen Voimistelijoista, Sport Club Vantaalta ja Coco Sportista. 

Joukkue teki todella hyvin ja pystyi molemmissa suorituksissa parhaimpaansa. Olemme todella tyytyväisiä siihen, mitä on saavutettu neljän viikon yhteisellä harjoittelulla. Odotamme innolla tulevaa. Kun tämä kokoonpano saa lisää harjoittelua alle, se tulee olemaan todella vahva.  Hienoa, että yhteistyöllä voidaan tarjota monelle eri seurasta lähtöisin olevalla voimistelijalle mahdollisuus kilpailla kansainvälisessä kärjessä, iloitsee valmennustiimi.

LUE LISÄÄ UUTISISTA!

kuva:Carita Berg

 

Tiedustelut lapsellesi sopivasta valmennuksesta tai harrastamisesta voit tehdä

valmennuksen ja kilpailutyöryhmän puheenjohtajalle / akatemiavalmentajalle

Katri Nirhamolle tai valmentaja Saara Leskiselle.

      Katri Nirhamo p. 040 524 4554

      Saara Leskinen p. 050 331 2160 tai

      saara.leskinen@hotmail.com

 

Rekrytointi

COCO Sport etsii päätoimista valmentajaa / valmentajia! LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ!

Oletko kiinnostunut työskentelemään COCO Sportissa? Kiinnostaako tehtävä valmentajana tai aktiivisena seuratoimijana? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot tai haluatko kehittyä niissä? Onko sinulla joukkuehenkeä ja kykyä toimia myös itsenäisesti? Mikäli haluat kysyä seuramme toiminnasta niin ota yhteyttä COCO Sportin puheenjohtajaan tai sihteeriin. Yhteystiedot löytyvät kohdasta yhteystiedot.