COCO Sport ry - V-S:n laadukas ja menestynyt huippuseura

 

Valmennushinnasto 2019-2020

Seuramme tarjoaa tavoitteellista valmennusta joukkuevoimistelussa, rytmisessä sekä tanssillisessa voimistelussa. Voimistelun voi aloittaa taaperojumpassa yhdessä aikuisen kanssa ja jatkaa siitä turvallisessa ja osaavien ohjaajien kanssa esivalmennuksen taitoportaita pitkin pienten voimistelijoiden ryhmiin.

Seuramme voimistelijoilla on ollut upeaa kilpailumenestystä. Hyvät tulokset ovat pohjautuneet vahvaan, määrätietoiseen, aktiiviseen ja miellyttävään yhteistyöhön. Valmentajien työskentely pohjautuu heidän omiin valmennusfilosofioihinsa. Yhdistävänä tekijänä on luoda aitoa yhteistoimintaa ja kehittävää työnotetta. Osaamisen kehittyminen ja suunnitelmallinen ajankäyttö on valmennuksen keskiössä. Seuran teema "harrastajasta menestyjäksi" on toteutunut jo ensimmäisen viiden toimintavuoden aikana. Menestys ja seuratoimijoiden aktiivisuus ovat tehneet seuran kansallisella mutta erityisesti kansainvälisellä tasolla tunnetuksi.

COCO Sportin huippuvalmentajat ja vahvat aktiivitoimijat tekevät määrätietoista ja suunnitelmallista työtä huippu-urheilun parissa. COCO Sportissa keskitytään ammattimaiseen valmennukseen ja valmentajien ammattitaidon lisäämiseen. Seurassa on kansainvälisiä tuomareita, jotka ovat aktiivisesti auttamassa, kehittämässä lajitaitoja ja osaamista myös seuran ulkopuolisten toimijoiden kanssa esim. liiton rinkileireillä ja tuomarikonsultaatiossa.

COCO Sport offers goal-oriented training in Aesthetics Group Gymnastics and in Rhythmic Gymnastics. Success and frequent activities have made COCO Sport known both at the national as well as at the international level. The top coaches and strong active doers at COCO Sport work purposefully and systematically for the sports in question. COCO Sport focuses on professional coaching, and also increasing further professional skills of the persons involved.

 

 

Suosittu taaperojumppa sekä esivalmennusryhmät jatkuvat keväällä 2020!

 

Royal Kids & Coco Kids etsii uusia voimistelijoita

Coco Sportin ihanat pikkujumpparit etsivät ryhmäänsä lisää voimistelukavereita! 

Tule rohkeasti mukaan tutustumaan. Syksyn tuntien tarkempi aikataulu ilmoitetaan elokuussa.

 

Hae rytmisen huipputiimiin!

Tiimiin hakeutuvat tytöt treenaavat tavoitteellisesti mm. Katja Burmakin ja Katja Volkovan valmennuksessa. Harjoitusmäärät sovitaan valmentajan kanssa.

Jos kiinnostuit olethan yhteydessä mia.ranne.cocosport@gmail.com

 

 

 

Tiedustelut lapsellesi sopivasta valmennuksesta tai harrastamisesta voit tehdä

valmennuksesta vastaavalle Mia Ranteelle

      Mia Ranne. 040 7434 123

      cocosport.ilmoittautumiset@gmail.com