Uutiset

Seuran 5-vuotissynttärit

17.6.2018

Coco Sport täytti tänään viisi muhkeaa vuotta. Kulunut vuosi on ollut täynnä isoja harppauksia. Seuran menestyspolku toteutui ja mitalisade oli huikea! Seuran aktiivit viettivät aurinkoisen päivän merenrannalla. Liikettä, liikettä ja uusia aaltoja!

 

Länkkärit saapuivat kaupunkiin

15-17.6.2018

Koreografi Anton Laineen ohjelmaleirillä ennen juhannusta Ilmaisulliset Inkkarit saivat väistyä reservaattiin. Vauhdikkaat länkkärit valtasivat treenisalin. Anttonin valovoimaisuus ja voimistelijoiden into oppia uutta ei hiipunut pitkienkään treenipäivien aikana. Valmistautuminen kohti tulevaa kisakautta on alkanut.

 

Minetit Junior treenileiri

13.6.2018

Minetit Junior treenileirillä osallistui kymmeniä innokkaita pikkufaneja. Tytöt saivat haastatella idoleitaan, koskettaa MM mitallia ja kisapukua sekä treenata Minetit Junioreiden ohjauksessa. 

 

Royal Team hienosti ykköskategoriaan Voimistelupäivillä

6-10.6.2018

Ilmaisullinen inkkariohjelma ylsi parhaana turkulaisjoukkueena ykköskategoriaan.

Kiitokset ja onnittulelut ohjelman koreografille Anton Laineelle, kilpailijoille ja valmentajille.

 

Imatran kansainvälisestä ikäkausikilpailusta kultaa!

Imatran rytmisen kisoissa Linnea Louvanto voitti kultaisen mitalin, Valma Korpela oli sijalla 4 ja Emilia Leinonen 5. Kisamatkalla oli mukana valmentaja Minttu Ranne-Lehtinen. Onnittelut!

Henkilön COCO Sport ry kuva.

 

 

Minetit Junior Suomen edustajaksi World Cup- ja Challenge Cup -osakilpailuihin!

Joukkuevoimistelun junior-ja seniorsarjan ohjelmat esitettiin tuomarinäytössä lauantaina Kisakalliossa. Minetit Junior oli sarjansa ensimmäinen! Hienoa! Onnittelut Antton Laineelle, valmentajille ja voimistelijoille!

Henkilön COCO Sport ry kuva.