Uutiset 2016

 

12/2016  Tervetuloa Coco Sportin joukkuevoimistelun kokeilukertaan!

Avoimet valmennukset ja valintatilaisuudet 

järjestetään 19.-20.12.2016. 

Voimisteluliiton päävalmentaja Veera Kainulainen vastaa avointen valmennuksien ja valintatilaisuuksien harjoituksista. Mikäli ajankohdat eivät sovi niin joukkueiden harjoituksissa on mahdollista tulla käymään muuna ajankohtana tai tiedustella yksilöllistä tapaamisaikaa.

 

Päävalmentaja Veera Kainulaisen harjoitukset

19.12. avoin valmennus/valintatilaisuus klo 15-16, ikäkausi 2006-2009. Eerikinkatu 7 Lintulan voimistelusali (5.krs.)

19.12. avoin valmennus/valintatilaisuus klo 17.30-18.30, ikäkausi 2002-2005. Eerikinkatu 7 Lintulan voimistelusali (5.krs.)

20.12. avoin valmennus/valintatilaisuus klo 16.30-17.30 ikäkausi  2002-2005. Eerikinkatu 7 Lintulan voimistelusali (5.krs.)

20.12. avoin valmennus/valintatilaisuus klo 17.30-18.30 ikäkausi 2006-2009. Eerikinkatu 7 Lintulan voimistelusali (5.krs.)

 

Tilaisuuksiin voi tulla ilmoittautumatta tai sopia ennakkoon sopivasta ajankohdasta.

 

22.12. on mahdollista tulla valmennustilanteeseen, jossa koreografi Antton Laine työskentelee voimistelijoiden kanssa.

Tähän valmennuskertaa ilmoittaudutaan.

 

Tiedustelut: Ranne Mia, puhelin 040 743 4123

 

 

14.12.2016 Cocon Joulunäytös

 

Kiitos kaikille valloittavasta joulunäytöksesta !

Coco Sportin joulunäytös oli täynnä kauniita pukuja, iloisia voimistelijoita ja tunnelmallisia hetkiä. Tällä kertaa voimistelijoista palkittiin Jade, Vilja, Olivia, Elle, Kerttu, Linda, Kristina ja Rauha sekä Geminit joukkue. Kaikki voimistelijat saivat joulumuistamisen ja pienet Chihut sekä Atleettikerholaiset saivat omat mielenkiintoiset muistot. Seuran yhteistyökumppani huomioi myös koordit, tuomarit, hallituksen jäsenet ja valmentajat. Näytöksen lopussa tilaisuudessa teki erityisen hellyyttävän, kun kaikki valmennusryhmän vanhemmat antoivat päävalmentaja Mintulle vauvan syntymään liittyvän muistamisen (24.10.).

 

 

11/2016 Kokouskutsun löydät sivuilta COCO-> Kokouskutsut. Tervetuloa!

 

11/2016 Luokkanousuissa

 

10/2016 Joukkuevoimistelun ohjelmien presentaatio

Tampereen Voimistelijat, SC Vantaa ja Coco Sport järjestivät yhteisen joukkuevoimistelun ohjelmien presentaation tänään Turussa. "Tämä on aivan fantastista seurojen välistä yhteistyötä, jossa huippuvalmentajat saavat toimia yhdessä" mainitsi Mia Ranne Coco Sportin puheenjohtaja, seuravalmentaja ja lajin kv-tuomari. Yhteistyön synnyttäjä on ollut arvostettu koreografi Antton Laine. Antton on työssään ainutlaatuinen ekspertti. Hän on taiteilija, joka omintakeisella liikekielellään saa aikaiseksi "kylmiä väreitä, jopa hurmosta" katsomossa. Me seuratoimijat olemme kiitollisia, sillä Antton on tehnyt näiden kaikkien seurajoukkueiden koreografiat seuraavalle kisakaudelle. Antton ja Tampereen Voimistelijoiden MM-tason valmentaja Titta Heikkilä ovat yhdessä luoneet uuden ja fantastisen tason joukkuevoimistelun maailmassa. He ovat jo aiemmin osoittaneet, että voimistelijoista saa esille herkkyyden, kauneuden ja taituruuden. Jotain sellaista, johon harva aniharva kykenee. Titta Heikkälä valmentaa MM-tason huippu-urheilijoita, kultamitalisteja, Minettejä ja Minetit Junior-joukkuetta. SC Vantaan valmentaja Kia Kuusela on luotsanut seuransa Elite joukkueet MM-tason keskiöön. Tinkimätön työ ja aktiivisuus ovat varmasti tämän nuoren lahjakkaan valmentajan askelmerkit. Kian Elite Junior joukkueen tavoitteet ovat korkealla. Coco Sportin oma lahjakas valmentaja Minttu Ranne luotsaa seuran voimistelijoita niin joukkuevoimistelun kuin myös rytmisen voimistelun saralla. Laajan tehtäväkentän ohella hän kykenee niin yksilöllisiin kuin joukkuetason huippujen luomiseen. Hänen toimintansa perustuu puhtaasti tietämykseen miksi, miten ja milloin. Seurajoukkue monitaiturit Royal Team on lahjakas joukkue 12-14 vuotiaiden sarjassa. Tänään presentaation yleisössä kuultu kommentti oli totuus, "olipa upea ja voimallinen kokemus". Kiitos Antton Laine, Titta Heikkilä, Kia Kuusela ja Minttu Ranne.

 

 

 

 

09/2016  Kisakalliossa

Kisakalliossa rytmisen minirinki viikonloppuna 17.-19.9. Sitä ennen harjoitukset upean Larisa Gryadunovan kanssa. Kuvassa keskellä Coco Sportin lahjakas nuori voimistelija Venla!

Harrastajasta mestariksi

oikea kuva: Marko Rikkonen

09/2016 Tytöt Anttonin harjoituksissa

Antton Laineen harjoituksissa. Upeaa!

 

08/2016 Hansatapahtuma

Coco Sportin upeat voimistelijat esiintyivät tänään seurojen Hansatapahtumassa. Olivia, Aida ja Julia suoraan leiriltä esiintymään, pikkuriikkiset Luisa ja Lilli esittivät naruohjelman ja Ellen taituroi pallo-ohjelmalla.

 

08/2016 Atleettikerho 4-7 – vuotiaille pojille

COCO Sport aloittaa uuden, vauhdikkaan tunnin syksyllä 2016. Raunistulan koululla maanantaisin klo 17.00-18.00 kokoontuva Atleettikerho tarjoaa monipuolista, kehittävää ja hauskaa liikuntaa pienille pojille. Ohjaajina toimivat omien lajiensa asiantuntijavalmentajat Iiro Lehtinen (salibandy), Eero Retulainen (painonnosto) ja Otto Öhman (telinevoimistelu ja soutu).

Liikkuminen tapahtuu lasten ehdoilla, motorisia perustaitoja ja koordinaatiota kehittäen. Atleettikerho tarjoaa hyvän pohjan minkä tahansa lajin harrastamiseen. Ohjaajilta voi myös kysyä asiantuntijan vinkkiä mahdollisesta myöhemmästä lajivalinnasta tai rinnakkaislajista.

Atleettikerhon ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen cocosport.ilmoittautumiset@gmail.com.

Ilmoittaudu ke 24.8. mennessä. Toiminta alkaa maanantaina 5.9.2016.

Tervetuloa!08/2016

Upeat Coco Sportin voimistelijat aloittavat tulevana viikonloppuna valmennuksen rytmisen olympiavalmentajan Larisa Gryadunovan kanssa. Seura tukee huippuvoimistelijoiden valmennusta.

 

07/2016 Häähumua!

Coco Sportissa taas hääjuhlaa! Upea ex-rytmisen voimistelija, valmentaja, voimistelu/tanssiesiintyjä ja rytmisen voimistelun tv-lähetysten kommentaattori Silja Ahonen meni naimisiin Teemu Rantasen kanssa 23.7.2016 Hämeenlinnassa. Juhlahumussa mukana Coco Sportin valmentaja Minttu Ranne miehensä kanssa. Coco Sport toivottaa avioparille paljon rakkautta ja hyviä hetkiä tulevaan.

kuvassa tytöt Siljan treeneissä

06/2016

Coco Sport on tehnyt kevään aikana valmennustyötä kohti menestyvää urheilijaa. Cocossa ollaan nöyriä ja kiitollisia. Kaikenlainen hyväntahtoisuus luo hyvää. Kesäleirillä voimistelijat löysivät leikkien tavan luottaa toisiinsa, ratkaista ristiriitoja ja olla ystäviä keskenään. Cocossa halutaan luoda hyviä ystävyyssuhteitä. Keskikesän juhlan jälkeen nautitaan luottamuksesta. Cocossa aloitetaan rytmisen huippuvalmentajan Larisa Gryadunovan kanssa valmennusprojekti sekä joukkuevoimistelun yhteistyö upean koreografin, taiteilijan, Antton Laineen kanssa. Seuran neuvonantajan menestyneen rv/jv valmentajan Titta Heikkilän kanssa tiivistetään yhteistyötä. Nyt voi nauttia keskikesän juhlasta: kietoa kukkaseppele päähän, tanssia ja laulaa. Loistokasta ja upeaa!

 

06/2016 Voimistelijoiden virkistysleiri Ruissalossa

Coco Sportin voimistelijoiden päivän virkistysleiri Ruissalossa. Tänään lähes viisikymmentä voimistelijaa leikkien ja rentoutuen merenrannalla. Pienissä ryhmissä iloisesti ja leikkimielisesti käsiteltiin erilaisia asioita kuten luottamuksen syntymistä ja ongelmien ratkomista. MasterChefit, vanhimmat voimistelijattaret, huolehtivat myös lounassalaatin tekemisestä. Pienen seuran huolenpitoa: rakkautta, iloa, yhdessäoloa ja luontopolullakin tepastelua. Suurkiitos Janetelle ja Sannakaisalle päivän organisoinnista.

 

04/2016 Royal Team on siirtynyt 12-14 -vuotiaiden SM-sarjaan!

Royal Team on siirtynyt 12-14 -vuotiaiden SM-sarjaan. Korkeatasoisen ohjelman ensimmäinen esitys oli viikonloppuna. Vaikeusosat huippuja ja siten myös vielä pientä epätarkkuutta suorituksessa. Hyppyjen ilmalennot mahtavat. Ohjelman ovat tehneet Mia Ranne ja Minttu Ranne. Mia Ranne on tehnyt ensimmäisiä joukkuevoimistelun koreografioita jo 30 vuotta sitten. Hän on toiminut kansainvälisenä joukkuevoimistelun tuomarina, joten hänellä on laaja käsitys joukkuevoimistelun suuntaviivoista, kehityksestä ja lajituntemuksesta. Coco Sport iloitsee, että pienessä seurassa on valtavasti potentiaalia. Royal Team on keskittynyt kevätkauden joukkuevoimistelun lajitaitojen harjoittamiseen. Vartalon liikkeissäkin on haastetta, kun niitä ei tehdä vain peräkkäisinä liikkeinä. Voimistelijoiden tavoitteena on näyttää vartalotekniikan taituruus ja aktiivisten osien lihashallintaa seuraavissa kisoissa. Ohjelmassa käytetään lähes koko ajan vartaloa, tasapainosarjat sekä staattisia että dynaamisia. Hyvä tytöt - upeita sudenkorentoja olette!

 

04/2016 Cocolaiset Starassa!

04/2016 Kisakalliota ja pääsiäistä!

Coco Sportin voimistelijoista Lumia, Kristina ja Rauha ovat olleet viikonloppuna rytmisen miniringin leirillä Kisakalliossa. Sari osallistui jo N-ryhmän leirille. Viikonlopun aikana leirillä on ollut paljon balettia ja välinetekniikkaa. Sari valmistautuu ensimmäisiin SM-karsintakisoihin. Hyvä tytöt! Voimistelijoiden kanssa leirillä oli Cocon valmentaja Saara Leskinen. Viime viikonloppuna- pääsiäisenä- voimistelijat olivat saliharjoittelun ohella Gant Storessa pupuina ja noitina. Ihanat!

03/2016 Siljan harjoituksissa

Coco Sportin viikonloppu. Lauantaina ja sunnuntaina Siljan harjoituksissa, mukana myös Minttu, Saara ja Mia. Sunnuntaina Minttu valmentajakoulutuksessa Kisakalliossa ja seuran hallituksella kokous.

Coco Barcelonaan!

Coco Sportin ROYAL TEAM (12-14-v.) on valittu edustamaan Suomea kansainvälisiin kisoihin Barcelonaan toukokuussa 2016.

Minirinki 2016

Coco Sportin voimistelijoita on valittu rytmisen voimistelun minirinkiin. Miniringissä (2004-2005) Rauha Lehtonen ja Kristina Steklova ja varalla Neea Knaapi. Varalla myös (2006-2008) Lumia Nevanpää, Venla Pulliainen sekä Julia Holi.

 

02/2016 Onnea Sari!

Coco Sportin rytmisen voimistelun huippuvoimistelija Sari Gu on valittu rytmisen nuorten valmennusryhmään ns. N-ryhmään. Ryhmään valitaan n. 15 voimistelijaa Suomesta. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Voimisteluliiton nuorten olympiavalmentaja Tatjana Golovina.Onnittelut voimistelijatar Sarille sekä Mintulle yksilö- ja joukkueurheilijoiden hienosta valmennuksesta.

02/2016 RV/ikäkausikisa, ensimmäinen avaus uusilla ohjelmilla.

Taidokas voimistelijatar Sari Gu palkittiin. Hienoa Sari, onnittelut! Tästä on ilo jatkaa kevään kilpailuihin.

 

02/2016 Coco edustaa Tartossa

Coco Sportin Geminit Royal -joukkue edustaa Suomea Miss Valentine -kisoissa. Coco Sportin voimistelijat Sari Gu, Eva Inginen ja Kristina Steklova osallistuvat rytmisen voimistelun World Cupin yhteisohjelmaan. Eilen 7.2. tytöt olivat esitysohjelman harjoituksissa Vantaalla. Coco Sport toivottaa kaikille suomalaisille urheilijoille onnistunutta kisamatkaa Tarttoon.

 

30.1.2016 Cocolaiset häissä


Coco Sportin päävalmentaja Minttu Ranne vihittiin 30.1.2016 Mikaelin kirkossa. Sädehtivät pikkukeijut toivottivat Mintun ja Iiron avioliitolle onnea ja iloa. Voimistelijoillekin tuli ilonkyyneleitä silmiin. Tilaisuus oli valon onnea täynnä ja lopuksi saippuakuplia sekä paljon säteitä. Mintun virallinen nimi on Minttu Ranne-Lehtinen. Coco Sport toivottaa tuoreelle avioparille hyvää ja onnellista avioliittoa.

 

23.1.2016 COCO Sportin urheilijat nauttivat esiintymisestään upeassa urheilugaalassa.