COCO Sport ry - voimistelun huippuseura Turusta!

Seuramme tarjoaa tavoitteellista valmennusta joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Upea kisamenestys sekä aktiivinen toiminta ovat tehneet seuran kansallisella ja kansainvälisellä tasolla tunnetuksi. COCO Sportin huippuvalmentajat ja vahvat aktiivitoimijat tekevät määrätietoista ja suunnitelmallista työtä huippu-urheilun parissa. COCO Sportissa keskitytään myös jatkossa ammattimaiseen valmennukseen ja ammattitaidon lisäämiseen.

COCO Sport offers goal-oriented training in Aesthetics Group Gymnastics and in Rhythmic Gymnastics. Success and frequent activities have made COCO Sport known both at the national as well as at the international level. The top coaches and strong active doers at COCO Sport work purposefully and systematically for the sports in question. COCO Sport focuses on professional coaching, and also increasing further professional skills of the persons involved.

Taaperojumppa jatkuu keväällä 2019!

 

Coco Sportin Taaperojumppa on lapsen ja aikuiskaverin iloinen liikuntaseikkailu. Jumppa on tarkoitettu 1-3 -vuotiaille lapsille. Ryhmää vetää kokenut ohjaaja, fysioterapeutti Milsa Bäckman.

Tule rohkeasti mukaan tutustumaan Aurajoen koululle maanantaisin klo 18.00-19.00.

Kevätkauden maksu on 60€. Ilmainen kokeilukerta viikolla 2!

 

Minetit Junior MM-hopeaa!

 

Joukkuevoimistelun nuorten sarjassa Minetit Junior voimisteli maailmanmestaruus hopeaa Budapestissä. Hienoa! Onnittelut Antton Laineelle, valmentajille ja voimistelijoille!

 

Royal Kids & Coco Kids etsii uusia voimistelijoita

Coco Sportin ihanat pikkujumpparit etsivät ryhmäänsä lisää voimistelukavereita! 

Tule rohkeasti mukaan tutustumaan. Syksyn tuntien tarkempi aikataulu ilmoitetaan heinäkuussa.

 

Haku CS rytmisen huipputiimiin on alkanut

Tiimiin valittavat tytöt treenaavat tavoitteellisesti mm. Katja Volkovan valmennuksessa.

Jos kiinnostuit olethan yhteydessä mia.ranne.cocosport@gmail.com

 

Coco Sport rekrytoi uusia valmentajia sekä joukkuevoimistelun että rytmisen voimistelun puolelle!

Jos olet kiinnostunut valmentamisesta, osaat ottaa vastuuta ja haluat tulla mukaan dynaamiseen seuraan yhdeksi osaajaksi, ota yhteyttä Mia Ranteeseen (mia.ranne.coco@gmail.com). Seurassa on eri vaihtoehtoja erilaisille valmentajille ja koulutamme aktiivisesti vakituisia seuratoimijoitamme.

Tiedustelut lapsellesi sopivasta valmennuksesta tai harrastamisesta voit tehdä

valmentajalle ja hallituksen puheenjohtaja Mia Ranteelle

      Mia Ranne. 040 7434 123

      mia.ranne.coco@gmail.com