Cocossa breikataan

COCO Sport laajentaa tanssitarjontaansa breikin! Breaking perusteet tunneilla opitaan mitä tarkoittavat käsitteet kuten bboy, bgirl, footwork, top rock, freezes, power moves etc. Tunneilla pyritään saamaan kokonaiskuva tästä tulevaisuudessa olympialajinakin nähtävästä hip hop kulttuurin tanssityylistä ja tunti koostuu aina tehokkaasta lämmittelystä, muuvien opettelusta sekä niiden yhdistelemisestä. On suositeltavaa pukeutua pitkiin mukaviin housuihin sekä varautua kunnon treeniin!

Breaking opettajamme Bboy Kalaco on kotoisin Mexicosta ja toiminut kyseisen tanssilajin opettajana ja koreografina yli kymmenen vuoden ajan. Viimeiset 12 vuotta ennen Suomeen saapumistaan hän on myös kiertänyt ja esiintynyt Mexicon Riviera Mayan alueen luxus hotelleissa Crewnsa MFC Breaking Shown kera. 

Bboy Kalaco on lisäksi uransa aikana niin osallistunut kuin opettanut useita workshoppeja, tuomaroinut ja osallistunut battleihin ja koroegrafia -kilpailuihin sekä on yksi Eteläisen Amerikan suosituimpien battle -tapahtumien järjestäjistä (Paradise Battle). MFC crewnsa kanssa hän osallistui vuonna 2015 Talent Mexico -ohjelmaan, jossa he ylsivät aina semifinaaliin saakka

Breikissä on mahdollista treenata myös kilparyhmässä syksystä 2021 alkaen.

Samainen opettaja ohjaa myös akrobatian maailmaan ja esimerkiksi breikkitunnin ohelle sopiikin oivasti akrobaattisten temppujen hallintaan tähtäävä tunti, jossa lapsi/nuori oppii turvallisesti vartalonsa hallintaa. 

 

Dance Mix -tunnit:

Perjantaisin pidettävä Dance mix -tunti on suunnattu 6-9 -vuotiaille musiikillisesta liikkumisesta innostuneille lapsille. Tunneilla opitaan oman liikunnallisen kyvyn mahdollisuuksista sekä harjoitellaan erilaisia koreografioita löytäen rytmin ilo ja merkitys. Tarkoitus on luoda monipuolinen pohja kaikenlaiselle tanssin harrastukselle.

Lasten tanssin opettajamme Johanna Loukamaa on monipuolinen tanssinopettaja ja koreografi 20 vuoden kokemuksella. Lisäksi Johanna luotsannut montaa eri kilpailuryhmää sekä kouluttanut tanssinopettajia Meksikossa. Hän on rakentanut uraansa opettajana ja koreografina Suomen lisäksi Espanjassa ja Meksikossa. Johanna tunnetaan myös yhden Eteläisen Amerikan suosituimpien battle -tapahtumien järjestäjänä (Paradise Battle).