Voimistelun esivalmennusryhmä Iloiset Chihut 3-4v.

Voi sitä iloa ja innostusta, kun esivalmennusryhmä Iloisten Chihujen voimistelijat kirmaavat saliin somissa asusteissaan, hyppynaru, pallo ja juomapullo kainalossaan!

Seuramme esivalmennuksen toiminnassa toteutuvat lasten liikunnan laatutekijät. Tärkeintä ovat ilo ja innostus, sekä leikin kautta oppiminen. Meille on tärkeää, että lapset kokevat harjoitukset turvallisiksi ja jokainen saa tuntea kuuluvansa ryhmään; siksi Iloisissa Chihuissa temmeltää kahden ohjaajan opastuksella korkeintaan 12 lasta.

Esivalmennustunneilla valmennusta toteutetaan kausisuunnitelman mukaisesti. Lapset saavat kokeilla motorisia perustaitoja kuten liikkuvuutta, kehonhallintaa ja nopeutta. Tunneilla käytetään musiikkia, jotta sen tahtiin liikkuminen tulisi tutuksi. Koulutettujen ohjaajien tuella opetellaan uusia liikkeitä ja koreografioita, joita ryhmä esittää seuran näytöksissä. Harjoituksissa tutustutaan myös voimisteluvälineisiin - naruun, palloon ja nauhaan, jotka pienet voimistelijamme saavat tarvittaessa seuralta lainaksi. Valmennuksessa otetaan huomioon lapsen yksilöllinne kehitysvaihe sekä yksilöllisyys. Harjoituksissa korostetaan alusta alken laatua, ja pyritään lajitaidon alkeiden oikeaoppiseen opetteluun. Esivalmennusryhmästä voimistelun polkua voi jatkaa seuran joukkuevoimistelun ja rytmisen valmennusryhmiin, sekä tanssiin. 

Tunnit pidetään Steiner koulun tiloissa osoitteessa Mestarinkatu 2, 20810 Turku. 

COCO Sportin harjoitustoiminnassa noudatetaan ajankohtaisia Covid-19 hygienia- ja etäisyyssuosituksia.