Breikki (4-6v, 7-10v, 11-15v, Aikuiset, perhebreikki)

Breaking perusteet tunneilla opitaan mitä tarkoittavat käsitteet kuten bboy, bgirl, footwork, top rock, freezes, power moves etc. Tunneilla pyritään saamaan kokonaiskuva tästä tulevaisuudessa olympialajinakin nähtävästä hip hop kulttuurin tanssityylistä ja tunti koostuu aina tehokkaasta lämmittelystä, muuvien opettelusta sekä niiden yhdistelemisestä. On suositeltavaa pukeutua pitkiin mukaviin housuihin sekä varautua kunnon treeniin!

Breaking opettajamme Pepe alias Bboy Kalaco on kotoisin Meksikosta ja toiminut kyseisen tanssilajin opettajana ja koreografina yli kymmenen vuoden ajan. Viimeiset 12 vuotta ennen Suomeen saapumistaan hän on myös kiertänyt ja esiintynyt Mexicon Riviera Mayan alueen luxus hotelleissa Crewnsa MFC Breaking Shown kera. 

Bboy Kalaco on lisäksi uransa aikana niin osallistunut kuin opettanut useita workshoppeja, tuomaroinut ja osallistunut battleihin ja koroegrafia -kilpailuihin sekä on yksi Eteläisen Amerikan suosituimpien battle -tapahtumien järjestäjistä (Paradise Battle). MFC crewnsa kanssa hän osallistui vuonna 2015 Talent Mexico -ohjelmaan, jossa he ylsivät aina semifinaaliin saakka.

Tunnit pidetään Steiner koulun tiloissa osoitteessa Mestarinkatu 2, 20810 Turku. 

COCO Sportin harjoitustoiminnassa noudatetaan ajankohtaisia Covid-19 hygienia- ja etäisyyssuosituksia.

Tutustu opettajaan: https://www.instagram.com/bboykalaco/